Over Ons

Ons Verhaal

Bij Sabish Naturals geloven we dat de schoonheid van de natuur de beste manier is om je huid te verzorgen. Onze missie is om natuurlijke en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden die goed zijn voor zowel jouw huid als de planeet. We zijn een merk dat geboren is uit de wens om mensen te helpen hun natuurlijke schoonheid te ontdekken en te omarmen.

Onze producten zijn gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten, met respect voor de biodiversiteit en duurzaamheid van onze planeet. We werken samen met ethische en verantwoordelijke leveranciers die dezelfde waarden delen als wij. Onze producten zijn vrij van synthetische chemicaliën, parabenen en sulfaten, en zijn niet getest op dieren.

Maar ons verhaal gaat verder dan alleen onze producten. Bij Sabish Naturals hechten we waarde aan eerlijkheid, transparantie en duurzaamheid in alles wat we doen. We geloven in het creëren van een gemeenschap van mensen die geïnspireerd zijn om bewustere keuzes te maken voor hun huid en voor de planeet.

We zijn trots op onze producten en zijn er zeker van dat je er net zo van zult houden als wij. Of je nu op zoek bent naar een dagelijkse huidverzorgingsroutine of naar een ontspannend moment voor jezelf, wij hebben het perfecte product voor jou.

Bedankt dat je ons hebt gekozen om de schoonheid van jouw huid te verzorgen en te laten stralen.

 

Met vriendelijke groet,

Het Sabish Naturals Team

 

Het Begin

Ons verhaal begint met een ongelukkige gebeurtenis in 2014, toen onze vader gediagnosticeerd werd met huidkanker. Een deel van zijn huid was erg droog en er was een opmerkelijke uitslag te zien. Gelukkig werd dit snel behandeld en succesvol verwijderd. Vanaf dat moment was het onze missie om alles te doen wat we konden om te voorkomen dat het terug zou komen.

We begonnen met het analyseren van de producten die hij al die jaren op zijn lichaam had gebruikt. We geloven dat het gebruik van synthetisch geparfumeerde zepen, vloeibare zepen en douchegels de belangrijkste oorzaak was van zijn uitgedroogde huid en het ontwikkelen van huidkanker. Waarschijnlijk heb jij ze ook wel eens gebruikt: producten met prachtige kleuren, geuren en texturen, die na gebruik een langdurig parfum achterlaten op je huid. Helaas zijn die langdurige parfums meestal gemaakt van nare synthetische chemicaliën en hormoonverstoorders die langdurig achterblijven op je huid.

De huid is ons grootste orgaan en uit onderzoek blijkt dat de huid ongeveer 65% absorbeert van alles wat je erop smeert! Alles wat via je huid in je bloedbaan wordt opgenomen, wordt verwerkt door je organen. Als je bijvoorbeeld dagelijks zeep en douchegels met schadelijke chemicaliën gebruikt gedurende 20 of 30 jaar, dan zullen de schadelijke chemicaliën zich zeker ergens in je organen ophopen, zoals in de lever en mogelijk ook in andere organen.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar gezondere zepen op basis van olijfolie en cosmetische producten die geen schadelijke chemicaliën bevatten, zoals dioxaan, natrium laureth sulfaat, triclosan of parabenen. Helaas viel de zoektocht naar alternatieven nogal tegen. De "natuurlijke" zepen en "natuurlijke" huidverzorgingsproducten die we in de winkels vonden, waren eigenlijk niet zo natuurlijk en onschuldig als ze beweerden te zijn.

Dit leidde tot de geboorte van ons merk: Sabish Naturals.

Sabish Naturals zal altijd pure, natuurlijke en plantaardige cosmetische producten blijven leveren vol liefde.

Het was niet makkelijk om de gewoonte aan te nemen om de ingrediënten van alle producten die we als gezin consumeren kritisch te lezen. We moesten drastische veranderingen aanbrengen in onze levensstijl en dagelijkse gewoonten om deze schadelijke ingrediënten te vermijden.

Veel producenten kiezen ervoor om goedkope en schadelijke chemicaliën te gebruiken als alternatief voor natuurlijke ingrediënten in hun cosmetische producten om kosten te besparen. Dit heeft niet alleen problemen veroorzaakt voor onze vader, maar ook voor iedereen die kampt met een gevoelige huid. Bij Sabish Naturals proberen we iedereen te helpen die om zijn of haar gezondheid en huidverzorging geeft.

Wij produceren nu de ultieme plantaardige huidverzorgingsproducten, met alleen de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, kokosolie, castorolie en cacaoboter. Bij Sabish Naturals gebruiken we geen schadelijke chemicaliën en synthetische parfums. Wij geloven dat wat je op je huid aanbrengt, net zo belangrijk is als wat je in je lichaam stopt.

Bij Sabish Naturals gebruiken we alleen therapeutische kruiden en etherische oliën om onze zepen een aangename geur te geven. Etherische oliën hebben bovendien vele therapeutische voordelen voor jouw gezondheid. Daarom streven we ernaar om onze klanten enkel het beste te bieden: huidverzorgingsproducten die zowel van binnen als van buiten zorgen voor de best mogelijke verzorging.

Na het overschakelen van synthetische huidverzorgingsproducten van lage kwaliteit naar de natuurlijke plantaardige producten van Sabish Naturals, hebben onze familie en onze klanten ervaren wat het is om een zachte en gezonde huid te hebben als nooit tevoren.

Ook jij kunt beter zorgen voor jouw gezondheid, en die van degenen van wie je houdt. Gebruik Sabish Naturals natuurlijke producten voor een gezonde huid!

Bij Sabish Naturals willen we jou graag helpen om de beste versie van jezelf te zijn.

 

Ons Geloof

Als je van jezelf houdt, jouw familie en vrienden, onze natuur en de wereld om ons heen…dan zou je proberen om de vervuiling ervan te stoppen, toch?

Bijna alle cosmetische producten in de supermarkten en drogisten bevatten schadelijke en giftige ingrediënten die schadelijk zijn voor je huid, maar het wordt ook weggespoeld in de afvoer, en komt zo ook terecht in de aarde, de rivieren en de zeeën, maar uiteindelijk komen er ook sporen van deze stoffen terecht in jouw drinkwater! Laten we het maar niet eens hebben over de talloze dieren, planten en insecten die ook ziek worden van deze giftige chemicaliën!

“What goes around, comes around.”

Wil jij ook bijdragen aan een goede verandering? 

Het begint stapje voor stapje…

  1. Boycot het gebruik van producten die schadelijke ingrediënten bevatten, koop die rotzooi gewoon niet, en begin met het gebruik van natuurlijke huidverzorgingsproducten voor jezelf en jouw dierbaren!
  2. Vertel het door. Maak anderen ook bewust van hun slechte gewoontes.

Tenslotte, als ze het beter wisten, zouden ze zelf ook betere keuzes maken! ...Jij toch ook?